Skip links

Terapia SIS

SISTEMUL SUPER INDUCTIV SIS – un mod revoluționar de tratament!

Terapia SIS – Terapia Electromagnetică

Terapia SIS –

Un  mod revoluționar de tratament!

Sistemul Super inductiv (SIS) este un sistem inovator de tratament bazat pe intensitatea puternică a câmpului electromagnetic, are un impact pozitiv asupra organismului uman.

Această tehnologie oferă mai multe benefici terapeutice, inclusiv ameliorarea durerii, vindecarea fracturilor, relaxarea musculară, stimularea musculară și mobilizarea articulațiilor.

 

 

Transformăm durerea în mobilitate!

La Transilvania Recovery Center Sistemul Super inductiv (SIS) îți aduce o nouă abordare în tratamentul durerilor articulare.
Cu ajutorul contracțiilor repetate ale mușchilor din jurul capsulei articulare, obținem o mobilitate mai bună, fără a mai fi nevoie de mobilizare manuală.
Fracturile tratate cu câmp electromagnetic de mare intensitate îți aduc un proces de recuperare mai rapid, stimulând circulația sanguină și formarea calusului în zonele afectate.

Când Este indicat să folosești terapia SIS?

Terapia SIS poate fi utilizată în diverse condiții medicale pentru a trata durerea, accelera vindecarea și îmbunătăți funcția musculo-scheletală.
  1. Leziuni sportive, cum ar fi entorse, rupturi musculare  sau tendinite.
  2. Dureri de spate, inclusiv lombalgie și hernie de disc.
  3. Dureri articulare, cum ar fi artrita.
  4. Dureri musculare, cum ar fi sindromul durerii miofaciale.
  5. Probleme neurologice, cum ar fi neuropatia periferică.
Este important să rețineți că terapia SIS poate fi utilizată ca parte a unui plan de tratament complet, care poate include terapie fizică, medicamente sau alte forme de terapie.
Este important să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe orice formă de terapie SIS.

Terapia SIS

Când nu este recomandată sistemul super inductiv SIS?

Cu toate că este o formă de terapie revoluționară care ajută extrem de mult, există și unele situații în care utilizarea terapiei SIS nu este recomandată.
Cele mai des întâlnite situații pentru care specialiștii noștri nu recomandă terapia SIS sunt pentru următoarele categorii de persoane:
  • Persoanele cu aparate medicale implantate, cum ar fi stimulatori cardiace sau defibrilatoare.
  • Persoanele cu probleme de coagulare a sângelui.
  • Persoanele cu tumori sau leziuni canceroase active.
  • Persoanele cu boli cardiace sau circulatorii severe.
  • Persoanelor însărcinate.
De asemenea, terapia SIS nu ar trebui utilizată în locul unui tratament medical adecvat și nu trebuie considerată ca fiind singura soluție pentru orice problemă medicală.
Este important să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe orice formă de terapie SIS pentru a determina dacă este sigură și adecvată pentru nevoile dumneavoastră.
Dacă nu te numeri printre persoanele mai sus menționate nu trebuie să te îngrijorezi de nimic și poți să apelezi la beneficiile sistemul super inductiv SIS.
Începeți de azi să vă bucurați de o viață fără durere, cu ajutorul tehnologiei revoluționare SIS!

Programează-ți o ședinta de terapie la Transilvania Recovery Center și bucură-te de un corp mai sănătos și mai tonifiat.

Programări telefonice de Luni – Vineri: 8:00 – 18:00