Skip links

Terapia Tecar

Descoperă miracolul Terapiei Tecar: Scapă de dureri și redobândește-ți mobilitatea!

dureri musculare scaled

Afecțiuni tratate cu Tecar.

Terapia Tecar poate fi utilizată pentru a trata o varietate de afecțiuni, inclusiv:
1. Dureri musculare și articulare: Terapia Tecar poate ajuta la reducerea durerii cauzate de afecțiuni precum artrita, tendinita sau durerile de spate.
2. Leziuni sportive: Terapia Tecar poate accelera procesul de vindecare după leziuni sportive, cum ar fi entorse, contuzii sau luxații.
3. Inflamatii: Terapia Tecar poate reduce inflamațiile și durerile cauzate de afecțiuni precum artrita sau bursita.
4. Edeme: Terapia Tecar poate ajuta la reducerea edemelor, care pot fi cauzate de afecțiuni precum insuficiența venoasă sau limfatică.
5. Probleme de piele: Terapia Tecar poate ajuta la îmbunătățirea elasticității pielii și la reducerea aspectului ridurilor.
6. Probleme de sănătate asociate cu vârsta: Terapia Tecar poate ajuta la îmbunătățirea circulației sanguine și a metabolismului celular, ceea ce poate fi beneficurajant pentru îmbătrânirea țesuturilor.

Programează o consultație

Bucură-te de beneficiile acestei forme de tratament.

Motivele pentru folosirea terapiei Tecar depășește imaginația noastră, există mai multe motive pentru folosirea acestui tip de terapie. Unele din cele mai dese afecțiuni tratate cu Tecar sunt tratate adesea prin acest sistem revoluționar.
Terapia Tecar poate fi extrem de eficientă în tratarea unui număr mare de afecțiuni, inclusiv dureri musculare și articulare, leziuni sportive, inflamații, edeme și probleme de piele.
Aceasta este o formă de terapie non-invazivă, ceea ce înseamnă că nu implică incizii sau intervenții chirurgicale, ci se bazează pe aplicarea unui dispozitiv pe piele.
Rapid și ușor de utilizat, Terapia Tecar este ușor de utilizat și poate fi efectuată rapid, fără a necesita pregătire prealabilă sau perioade de recuperare lungi.
Nu are efecte secundare nedorite, ceea ce o face o alegere sigură pentru mulți pacienți.
Aceasta este o formă de terapie accesibilă și poate fi efectuată într-o varietate de locații, inclusiv clinici, spitale și centre de wellness.
Îmbunătățește starea generală a pacienților, în special prin reducerea durerii și inflamatiei și îmbunătățirea circulației sanguine.
Este important să rețineți că Terapia Tecar poate fi o opțiune potrivită pentru unii pacienți, dar nu este o soluție universală și poate fi necesar să se combine cu alte forme de tratament pentru a obține rezultatele dorite.

Programează o consultație
Terapia Tecar

Trimite-ne numele și numărul de telefon și te sunăm în cel mai scurt timp

Când este indicată terapia TECAR?

Există anumite situatii in care nu este indicat sa folositi Terapia Tecar, această formă de terapie are o vastă utilizare însă dacă vă regăsiți în una din următoarele situații ar fi bine să evitați această formă de tratament și terapie.
Așadar, femeile insarcinate nu ar trebui să folosească Terapia Tecar din cauza lipsei de informații despre siguranța sa în acest grup.
Dacă aveți dispozitive medicale implantate. Persoanele care au dispozitive medicale implantate, cum ar fi pace-makere sau stimulatoare nervoase, pot fi contraindicate pentru Terapia Tecar din cauza interacțiunilor electrice.
Dacă aveți unele probleme de piele. Persoanele cu probleme de piele, cum ar fi răni deschise sau infecții, nu ar trebui să folosească Terapia Tecar în zonele afectate.
Există o categorie de persoane cu o sensibilitate la curent ridicată. Persoanele care au o sensibilitate crescută la curent electric pot avea reacții adverse la
Terapia Tecar și ar trebui să evite această formă de terapie.
AAfecțiuni medicale severe. Persoanele cu afecțiuni medicale severe, cum ar fi cancer sau insuficiență cardiacă, pot fi contraindicate pentru Terapia Tecar și ar trebui să consulte un medic înainte de a începe această formă de terapie.
Așadar, dacă vrei să scapi de durerile persistente și să îți redobândești mobilitatea, dacă vrei să ai un corp tonifiat și să te simți mai bine în propriul tău corp?

Programează o consultație
1 2
2 1

Terapia Tecar soluția perfectă pentru tine!

Terapia Tecar este o formă revoluționară de terapie prin care se folosesc unde radio pentru a ameliora durerea, a îmbunătăți circulația și a stimula țesuturile moi ale corpului.

Acesta poate trata o gamă largă de afecțiuni, de la dureri de spate si dureri musculare la leziuni sportive și edeme.

Cu Terapia Tecar, nu mai trebuie sa suporți durerile și să încerci să te adaptezi la un stil de viață limitat.

Acest tip de terapie este non-invaziv, sigur și eficient, oferind rezultate uimitoare în ceea ce privește reducerea durerii și îmbunătățirea mobilității.

Nu mai sta pe gânduri!

Descoperă toate avantajele Terapiei Tecar și începe să te simți mai bine astăzi.

Programează o consultație