Terapia Tecar

Scapă de dureri și redobândește-ți mobilitatea!

Terapia Tecar este o formă de terapie prin transfer de energie caldă și radiofrecvență, care se bazează pe tehnologia capacitivă și rezistivă. Aceasta poate fi utilizată pentru a trata dureri musculare și articulare, inflamații, leziuni sportive și alte probleme de sănătate.

Terapia Tecar se realizează prin aplicarea directă pe pielea pacientului a unui dispozitiv special ce emite unde radio. Aceste unde sunt absorbite de țesuturi și transformate în energie termică, ceea ce duce la îmbunătățirea circulației sanguine, a metabolismului celular și a proceselor de regenerare.

Terapia Tecar poate fi eficientă în tratarea durerii cronice, a edemelor, a disfuncțiilor articulare și a problemelor musculare, precum și în accelerarea procesului de vindecare după leziuni sau intervenții chirurgicale.

Terapia Tecar poate fi aplicată într-un mediu controlat și sigur, sub supravegherea unui medic sau a unui terapeut calificat, și poate fi personalizată în funcție de necesitățile individuale ale pacientului.

De asemenea, poate fi utilizată pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii și pentru a reduce aspectul ridurilor.

Afecțiuni tratate cu Terapia Tecar

Terapia Tecar poate fi utilizată pentru a trata o varietate de afecțiuni

Dureri musculare și articulare

Terapia Tecar poate ajuta la reducerea durerii cauzate de afecțiuni precum artrita, tendinita sau durerile de spate.

Leziuni sportive

Terapia Tecar poate accelera procesul de vindecare după leziuni sportive, cum ar fi entorse, contuzii sau luxații.

Inflamații

Terapia Tecar poate reduce inflamațiile și durerile cauzate de afecțiuni precum artrita sau bursita.

Edeme

Terapia Tecar poate ajuta la reducerea edemelor, care pot fi cauzate de afecțiuni precum insuficiența venoasă sau limfatică.

Probleme de piele

Terapia Tecar poate ajuta la îmbunătățirea elasticității pielii și la reducerea aspectului ridurilor.

Probleme de sănătate asociate cu vârsta

Terapia Tecar poate ajuta la îmbunătățirea circulației sanguine și a metabolismului celular, ceea ce poate fi benefic în încetinirea procesului de îmbătrânire a țesuturilor.

Bucură-te de beneficiile acestei forme de tratament.

Motivele pentru folosirea terapiei Tecar depășesc imaginația noastră, existând o multitudine de motive pentru a alege acest tip de terapie. 

Terapia Tecar este extrem de eficientă în tratarea unei game largi de afecțiuni, inclusiv dureri musculare și articulare, leziuni sportive, inflamații, edeme și probleme de piele.

Aceasta reprezintă o formă de terapie non-invazivă, bazată pe aplicarea unui dispozitiv pe piele, fără a necesita incizii sau intervenții chirurgicale.

Rapidă și ușor de utilizat, terapia Tecar poate fi efectuată fără pregătire prealabilă sau perioade lungi de recuperare. Fiind lipsită de efecte secundare nedorite, reprezintă o alegere sigură pentru mulți pacienți.

Această formă de terapie este accesibilă și poate fi efectuată în diverse locații, precum clinici, spitale și centre de wellness. Contribuie la îmbunătățirea stării generale a pacienților, mai ales prin reducerea durerii și inflamației și îmbunătățirea circulației sanguine.

Este important de reținut că, deși Terapia Tecar poate fi adecvată pentru unii pacienți, nu reprezintă o soluție universală și adesea necesită combinarea cu alte forme de tratament pentru a obține rezultatele dorite.

Când nu este indicată Terapia Tecar

Există anumite situații în care nu este indicat să folosiți Terapia Tecar; această formă de terapie are o vastă utilizare, însă dacă vă regăsiți în oricare dintre următoarele situații, ar fi bine să evitați această formă de tratament și terapie.

Femeile însărcinate nu ar trebui să folosească Terapia Tecar din cauza lipsei de informații despre siguranța sa în acest grup.

Dacă aveți dispozitive medicale implantate, cum ar fi pacemakere sau stimulatoare nervoase, s-ar putea să fiți contraindicați pentru Terapia Tecar din cauza interacțiunilor electrice.

În cazul anumitor probleme de piele, cum ar fi răni deschise sau infecții, nu ar trebui să folosiți Terapia Tecar în zonele afectate.

Persoanele cu o sensibilitate ridicată la curent electric pot avea reacții adverse la Terapia Tecar și ar trebui să evite această formă de terapie. 

Persoanele cu afecțiuni medicale grave, precum cancerul sau insuficiența cardiacă, pot fi contraindicate pentru Terapia Tecar și ar trebui să consulte un medic înainte de a începe această formă de terapie.

Hai să luăm legătura!

Programări telefonice de luni – vineri / 08:00 – 20:00
Adresa: Str. Plopilor Nr. 66-66A (Rozelor Residence), Cluj-Napoca