Terapia SIS

Sistemul Super Inductiv (SIS) – Un mod revoluționar de tratament!
86% dintre pacienți scapă de durere după primele ședințe.

Sistemul Super Inductiv (SIS) este un sistem inovator de tratament bazat pe intensitatea puternică a câmpului electromagnetic și are un impact pozitiv asupra organismului uman.

Această tehnologie oferă mai multe beneficii terapeutice, inclusiv ameliorarea durerii, vindecarea fracturilor, relaxarea musculară, stimularea musculară și mobilizarea articulațiilor.

Cu ajutorul contracțiilor repetate ale mușchilor din jurul capsulei articulare, obținem o mobilitate mai bună, fără a mai fi nevoie de mobilizare manuală.

Fracturile tratate cu câmp electromagnetic de mare intensitate favorizează un proces de recuperare mai rapid, stimulând circulația sanguină și formarea calusului în zonele afectate.

Aplicații terapeutice ale terapiei SIS

Terapia SIS poate fi utilizată în diverse condiții medicale pentru a trata durerea, accelera vindecarea și îmbunătăți funcția musculo-scheletală.

Leziuni sportive

Entorse, rupturi musculare sau tendinite.

Dureri de spate

Inclusiv lombalgie și hernie de disc.

Dureri articulare

Cum ar fi artrita.

Dureri musculare

Cum ar fi sindromul durerii miofaciale.

Probleme neurologice

Cum ar fi neuropatia periferică.

Este important să rețineți că Terapia SIS poate fi utilizată ca parte a unui plan de tratament complet, care poate include terapie fizică, medicamente sau alte forme de terapie. Este important să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe orice formă de Terapie SIS.

Contraindicații pentru Terapia SIS

Deși Terapia SIS este o formă de terapie revoluționară și foarte eficientă, există unele situații în care utilizarea acesteia nu este recomandată. Cele mai des întâlnite contraindicații identificate de specialiștii noștri pentru Terapia SIS includ următoarele categorii de persoane:

  • Persoanele cu aparate medicale implantate, cum ar fi stimulatori cardiace sau defibrilatoare.
  • Persoanele cu probleme de coagulare a sângelui.
  • Persoanele cu tumori sau leziuni canceroase active.
  • Persoanele cu boli cardiace sau circulatorii severe.
  • Persoanele însărcinate.

De asemenea, Terapia SIS nu ar trebui utilizată în locul unui tratament medical adecvat și nu trebuie considerată ca fiind singura soluție pentru orice problemă medicală.

Este important să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe orice formă de Terapie SIS pentru a determina dacă este sigură și adecvată pentru nevoile dumneavoastră.

Dacă nu te numeri printre persoanele mai sus menționate, nu trebuie să te îngrijorezi de nimic și poți să apelezi la beneficiile Sistemului Super Inductiv SIS.

Începe de azi să te bucuri de o viață fără durere, cu ajutorul tehnologiei revoluționare SIS.

Hai să luăm legătura!

Programări telefonice de luni – vineri / 08:00 – 20:00
Adresa: Str. Plopilor Nr. 66-66A (Rozelor Residence), Cluj-Napoca