Terapia SIS

Terapia SIS

Terapia SIS – 86% dintre pacienți scapă de durere după primele ședințe.

Un  mod revoluționar de tratament!

Sistemul Super Inductiv (SIS) este un sistem inovator de tratament bazat pe intensitatea puternică a câmpului electromagnetic, are un impact pozitiv asupra organismului uman.

Această tehnologie oferă mai multe benefici terapeutice, inclusiv ameliorarea durerii, vindecarea fracturilor, relaxarea musculară, stimularea musculară și mobilizarea articulațiilor.

Transformăm durerea în mobilitate!

Atunci când vine vorba de sănătate fiecare dintre noi caută cele mai eficiente și bune metode de tratament.

Nu este ușor să alegi din multitudinea de cabinete medicale private sau centre de tratament despre care nu știi nimic, dar la noi, la Transilvania Recovery Centre, clienții sunt mereu cei care ne recomandă.

Înțelegem și suntem alături de fiecare pacient care ne calcă pragul.

Suntem alături de el până în punctul în care și-a atins obiectivele.

Pentru că noi înțelegem, că după fiecare sesiune de tratament și terapie, corpul are nevoie de o perioadă de repaus pentru a se reface.

Așadar pentru un tratament eficient introducem terapia SIS special o multitudine de afecțiuni.

La Transilvania Recovery Center Sistemul Super inductiv (SIS) îți aduce o nouă abordare în tratamentul durerilor articulare.

Cu ajutorul contracțiilor repetate ale mușchilor din jurul capsulei articulare, obținem o mobilitate mai bună, fără a mai fi nevoie de mobilizare manuală.

Fracturile tratate cu câmp electromagnetic de mare intensitate îți aduc un proces de recuperare mai rapid, stimulând circulația sanguină și formarea calusului în zonele afectate.

Când Este indicat să folosești terapia SIS?

Terapia SIS poate fi utilizată în diverse condiții medicale pentru a trata durerea, accelera vindecarea și îmbunătăți funcția musculo-scheletală.

1.     Leziuni sportive, cum ar fi entorse, rupturi musculare  sau tendinite.

2.     Dureri de spate, inclusiv lombalgie și hernie de disc.

3.     Dureri articulare, cum ar fi artrita.

4.     Dureri musculare, cum ar fi sindromul durerii miofaciale.

5.     Probleme neurologice, cum ar fi neuropatia periferică.

Este important să rețineți că terapia SIS poate fi utilizată ca parte a unui plan de tratament complet, care poate include terapie fizică, medicamente sau alte forme de terapie.

Este important să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe orice formă de terapie SIS.

Când nu este recomandat sistemul super inductiv SIS?

Cu toate că este o formă de terapie revoluționară care ajută extrem de mult, există și unele situații în care utilizarea terapiei SIS nu este recomandată.

Recomandăm ca înainte de începerea oricărei forme de tratament să consultați medicul pentru a vedea dacă suferiți de vreo afecțiune despre care nu aveți cunoștință și este imperativ tratarea acesteia.

Recomandăm începerea terapiei SIS după ce ați finalizat orice formă de tratament medical recomandat.

Cele mai des întâlnite situații pentru care specialiștii noștri nu recomandă terapia SIS, sunt pentru următoarele categorii de persoane:

·       Persoanele cu aparate medicale implantate, cum ar fi stimulatori cardiace sau defibrilatoare.

·       Persoanele cu probleme de coagulare a sângelui.

·       Persoanele cu tumori sau leziuni canceroase active.

·       Persoanele cu boli cardiace sau circulatorii severe.

·       Persoanelor însărcinate.

De asemenea, terapia SIS nu ar trebui utilizată în locul unui tratament medical adecvat, acest lucru poate fi extrem de dăunător pacientului.

Terapia SIS nu trebuie considerată ca fiind singura soluție pentru orice problemă medicală.

Este important să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe orice formă de terapie SIS pentru a determina dacă este sigură și adecvată pentru nevoile dumneavoastră.

Dacă nu te numeri printre persoanele mai sus menționate nu trebuie să te îngrijorezi de nimic și poți să apelezi la beneficiile sistemul super inductiv SIS.

Începeți de azi să vă bucurați de o viață fără durere, cu ajutorul tehnologiei revoluționare SIS!

 Programează-ți o ședinta de terapie la Transilvania Recovery Center și bucură-te de un corp mai sănătos și mai tonifiat.