Tehnologia inovativă NormaTec la Transilvania Recovery Centre

Tehnologia inovativă NormaTec ameliorează durerea și stimulează circulația sângelui în zonele afectate printr-un masaj special care folosește presiunea aerului pentru a trata afecțiunile musculare. Mai exact, această tehnologie utilizează compresia pneumatică pulsată și secvențială.

Costumul NormaTec strânge picioarele în intervale și pe secțiuni pentru a imita fluxul sanguin natural al corpului și pentru a accelera procesul de recuperare în zona afectată.

Spre deosebire de crioterapie, terapia prin compresie nu folosește gheața ca alternativă de tratament pentru zonele afectate din corp. NormaTec folosește aerul comprimat pentru a masa brațele, picioarele sau șoldurile. Într-o sesiune de 20-30 de minute, tehnologia NormaTec se mulează mai întâi pe forma corpului tău, iar apoi îți comprimă picioarele, mâinile și cadrele superioare, punând presiune pe intervale și secțiuni diferite pentru a imita fluxul sanguin natural.

Care sunt beneficiile tehnologiei NormaTec?

NormaTec este extrem de benefic pentru foarte multe afecțiuni și stimulează circulația sângelui în zonele afectate pentru a accelera efectele naturale de vindecare ale corpului, iar astfel se ameliorează durerea și reduce inflamațiile din corp. Beneficiile îmbunătățirii fluxului sanguin al acestei metode de recuperare sunt numeroase, iar printre ele se numără:

  • Reducerea umflăturii și a inflamației;
  • Prevenirea durerii musculare;
  • Ameliorarea durerilor musculare;
  • Îmbunătățirea performanței atletice;
  • Creșterea flexibilității corpului;
  • Eliminarea toxinelor din corp;
  • Reducerea acumulării de apă în corp;
  • Ajută la prevenirea și eliminarea varicelor în prima etapă de apariție a acestora.

Transilvania Recovery Centre oferă servicii personalizate pentru fiecare pacient, individual. Fiecare program de tratament este creat pentru fiecare in parte, in functie de afectiunile de care sufera. Datorita tehnologiei și a anilor de experiență pe care îi au în spate terapeuții noștri, rezultatele bune apar fără doar și poate. De la cel mai mic la cel mai mare, tipurile de tratamente se pot adapta fără probleme.