Skip links

Servicii

Toate serviciile într-o singură locație, confort și eficiență

WhatsApp Image 2021 02 05 at 3.08.44 PM 1

Fizioterapie

Fizioterapia este un domeniu medical care se concentrează pe tratamentul fizic al diferitelor afecțiuni medicale și de ajutor în recuperarea post-operatorie.

Află mai mult
1 11

Kinetoterapie

Acest tip de terapie se concentrează pe îmbunătățirea mobilității, forței, flexibilității și echilibrului prin intermediul exercițiilor fizice specifice.

Află mai mult
Descoperă miracolul Terapiei Tecar: Scapă de dureri și redobândește-ți mobilitatea!

Terapia Tecar

Terapia Tecar este o formă de terapie prin transfer de energie caldă și radiofrecvență, care se bazează pe tehnologia capacitivă și rezistivă.

Află mai mult
Terapia cu laser este un tratament sigur și eficient care te poate scăpa de durere și te poate ajuta să te recuperezi mai repede.

Terapia Cu Laser

Laserul de mare intensitate din Transilvania, o tehnologie revoluționară și unică în Cluj cu o putere de neegalat și o lungime de undă uimitoare care transmite energia cu o eficacitate maximă până în cele mai straturi ale țesuturilor. Un instrument care face minuni pentru sănătatea ta.

Află mai mult
Terapia SIS

Terapia SIS

Sistemul Super Inductiv (SIS) este un sistem inovator de tratament bazat pe intensitatea puternică a câmpului electromagnetic, are un impact pozitiv asupra organismului uman.

Află mai mult
drenaj limfatic scaled

Drenajul Limfatic

Terapia manuală care se folosește pentru a îmbunătăți circulația limfei în organism. Limfa este un lichid clar care circulă prin organism și este responsabil pentru filtrarea și eliminarea substanțelor nedorite din țesuturi, precum celulele moarte, bacteriile și produșii metabolici.

Află mai mult
electrostimularea 02 scaled

Electrostimularea

Tehnica de tratament care utilizează impulsuri electrice de joasă intensitate pentru a stimula musculatura.

Află mai mult
determined athlete with dumbbells dark 23 2147752874

Pregătire Fizică

Descoperă ce este pregătirea fizică, cum funcționează, cum să-ți faci un plan de antrenament și care sunt beneficiile pe care le aduce în viața ta.

Află mai mult
kinetoterapia online

Kinetoterapie Online

Scapă de durerile de spate și de alte probleme de sănătate în doar 21 de zile, direct din confortul casei tale! Îți stăm la dispoziție cu o echipă de specialiști dedicați și implicați în kinetoterapie care o să te ajute să-ți îmbunătățești starea fizică și să te simți mai bine în propria ta piele.

Află mai mult