Servicii

Toate serviciile într-o singură locație, confort și eficiență

Fizioterapie

Fizioterapia este un domeniu medical care se concentrează pe tratamentul fizic al diferitelor afecțiuni medicale și de ajutor în recuperarea post-operatorie.

Kinetoterapie

Acest tip de terapie se concentrează pe îmbunătățirea mobilității, forței, flexibilității și echilibrului prin intermediul exercițiilor fizice specifice.

Terapia Tecar

Terapia Tecar este o formă de terapie prin transfer de energie caldă și radiofrecvență, care se bazează pe tehnologia capacitivă și rezistivă.

Terapia cu laser

Laserul de mare intensitate din Transilvania este o tehnologie revoluționară și unică în Cluj cu o putere de neegalat și o lungime de undă uimitoare care transmite energia cu o eficacitate maximă până în cele mai straturi ale țesuturilor. Un instrument care face minuni pentru sănătatea ta.

Terapia SIS

Sistemul Super Inductiv (SIS) este un sistem inovator de tratament bazat pe intensitatea puternică a câmpului electromagnetic și are un impact pozitiv asupra organismului uman.

Drenajul limfatic

Drenajul limfatic este o terapie manuală care se folosește pentru a îmbunătăți circulația limfei în organism. Limfa este un lichid clar care circulă prin organism și este responsabil pentru filtrarea și eliminarea substanțelor nedorite din țesuturi, precum celulele moarte, bacteriile și produșii metabolici.

Electrostimularea

Electrostimularea este o tehnică de tratament  care utilizează impulsuri electrice de joasă intensitate pentru a stimula musculatura.

Pregătire fizică

Descoperă ce este pregătirea fizică, cum funcționează, cum să-ți faci un plan de antrenament și care sunt beneficiile pe care le aduce în viața ta.

Kinetoterapie online

Aceste sesiuni de kinetoterapie online îmbunătățesc răspunsul muscular la solicitări și reduc riscul de accidentare. Scapă de durerile de spate și de alte probleme de sănătate în doar 21 de zile, direct din confortul casei tale! Îți stăm la dispoziție cu o echipă de specialiști dedicați și implicați în kinetoterapie care o să te ajute să-ți îmbunătățești starea fizică și să te simți mai bine în propria ta piele.