Kinetoterapie online

Transilvania Recovery Centre îți aduce soluția perfectă pentru problemele de mobilitate și durerile acute – kinetoterapia online prin whatsapp!

Echipa noastră de kinetoterapeuți cu experiență te ajută să depășești toate problemele de sănătate pe care le întâmpini. O echipă de profesioniști dedicați și implicați în a te ajuta să îți îmbunătățești starea fizică și să te simți mai bine în propria ta piele.

Scapă de durerile de spate și de alte probleme de sănătate în doar 21 de zile, direct din confortul casei tale! Îți stăm la dispoziție cu o echipă de specialiști dedicați și implicați în kinetoterapie care o să te ajute să-ți îmbunătățești starea fizică și să te simți mai bine în propria ta piele.

Beneficiile kinetoterapiei online prin whatsapp

Indiferent de afecțiunile și problemele de sănătate pe care le întâmpini, kinetoterapia online prin whatsapp poate fi un mod eficient și extrem de convenabil de a-ți recăpăta starea de bine și mobilitatea.

Accesibilitate

Aceleași servicii profesionale de kinetoterapie de oriunde te-ai afla.

Confort

Îți programezi terapia în funcție de disponibilitatea ta.

Personalizare

Plan de tratament personalizat
adaptat nevoilor și obiectivelor tale.

Costuri reduse

Nu mai trebuie să plătești costurile deplasării și nu mai pierzi timp în trafic.

Flexibilitate

Aceleași servicii profesionale din confortul casei tale la orele preferate de tine.

Acces de la distanță

Soluția potrivită pentru oricine din țară sau din afara țării.

Nu lăsa durerea să-și facă de cap! Începe călătoria spre o viață sănătoasă și fericită astăzi!

Cu ajutorul tehnologiilor moderne de comunicare, acest serviciu oferit de Transilvania Recovery Centre îți permite să ai acces la servicii profesionale de kinetoterapie, direct din confortul casei tale.

Poți să alegi cu cine vrei să lucrezi, distanța nu mai este o problemă, la Transilvania Recovery Centre vei găsi specialiștii de care ai nevoie pentru obiectivele tale la cele mai bune prețuri din piață!

Prin accesarea serviciului nostru de kinetoterapie online prin whatsapp beneficiezi de o consultanță gratuită.

Echipa noastră de kinetoterapeuți cu experiență așteaptă să te ajute să-ți recâștigi forța și sănătatea, oferindu-ți o soluție personalizată și convenabilă adaptată nevoilor tale.

Kinetoterapie online prin whatsapp în 5 pași.

  1. Contactează Transilvania Recovery Centre – solicită o programare pentru o consultație online prin whatsapp aici.
  2. Kinoterapeutul va stabilii cu tine programul de care ai nevoie – un plan de exerciții menite să-ți îmbunătățească starea de sănătate și mobilitatea.
  3. Execută exercițiile stabilite sub atenta supraveghere kinetoterapeutul tău – kinetoterapeutul se va asigura că respecți instrucțiunile și că executi corect fiecare exercițiu.
  4. Ajustare a programului stabilit în funcție de evoluția ta – kinetoterapeutul o să monitorizeze evoluția ta și o să ajusteze programul de exerciții în funcție de evoluția ta.
  5. Feedback și îndrumare constantă – kinetoterapeutul tău prin whatsapp o sa-ți ofere feedback constant și motivarea de care ai nevoie astfel încât să duci la bun sfârșit programul.

Hai să luăm legătura!

Programări telefonice de luni – vineri / 08:00 – 20:00
Adresa: Str. Plopilor Nr. 66-66A (Rozelor Residence), Cluj-Napoca