Skip links

Fizioterapie

Tehnologie de ultimă generație, aparatură modernă și de intensitate mare

Fisiotarapie 02

Fizioterapia poate fi folosită pentru a trata afecțiuni ale sistemului musculo-scheletic. Cum ar fi durerile de spate, leziunile sportive, durerile de genunchi și disfuncțiile articulațiilor.

De asemenea, fizioterapia mai poate fi utilizată și pentru a trata afecțiuni ale sistemului cardiovascular, respirator și a sistemului nervos.

Fizioterapia este un aspect important al managementului sănătății și poate contribui la îmbunătățirea calității vieții pacientului.

Laserul de înaltă intensitate este o tehnologie revoluționară bazată pe principii medicale dovedite științific. Această tehnologie a luat naștere din necesitatea de a elabora o terapie non-invazivă și nedureroasă, capabilă să promoveze mai mult decât efectele analgezice, anti-inflamatorii și decongestive. Laserul de înaltă intensitate grăbește procesele de reparare și regenerare, fără ca țesuturile să se încălzească peste limita provocării de leziuni termice.

Programează o consultație

Trimite-ne numele și numărul de telefon și te sunăm în cel mai scurt timp

Efectul? Restaurarea funcțiilor celulare normale și îmbunătățirea proceselor de vindecare ale organismului. Spre deosebire de laserele chirurgicale, laserele terapeutice trec uşor prin piele, fără a rupe pielea și fără a provoca disconfort. Terapia cu laser este foarte uşor de aplicat, este non-toxică, nu interacţionează cu alte medicamente, iar de pe urma acestei terapii nu sunt semnalate efecte adverse.

Programează o consultație
fisioterapia cluj 1

Forme de fizioterapie.

Există mai multe forme de terapie, fiecare specializată pe tratarea diferitelor forme de afecțiuni și probleme medicale. Cele mai cunoscute forme de fizioterapie includ:

  • Fizioterapia Musculo-scheletică: acest tip de tratament se concentrează pe tratarea durerilor de spate, a leziunilor sportive și a disfuncțiilor articulațiilor.
  • Fizioterapia respiratorie: aceasta se concentrează pe tratarea afecțiunilor respiratorii, cum ar fi bronșita, astmul și emfizemul pulmonar.
  • Fizioterapia neurologică: această formă de tratament remediază afecțiunile nervoase, cum ar fi traumatismul craniu-cerebral, paralizia cerebrală și scleroza multiplă.
  • Fizioterapia pediatrică: se concentrează pe tratarea afecțiunilor la copii, cum ar fi afecțiunile coloanei vertebrale, leziunile sportive și afecțiunile neuro-motorii.
  • Fizioterapia cardio-pulmonară: această formă de fizioterapie se concentrează pe tratarea afecțiunilor cardiovasculare și pulmonare, cum ar fi insuficiența cardiacă și boala pulmonară obstructivă cronică.

 

Acestea sunt cele mai des întâlnite forme de fizioterapie disponibile. Este important să consultați unul din specialiștii noștri pentru a determina care formă de fizioterapie este cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră medicale.

Programează o consultație
1 2
2 1
1 3

Tratament fizioterapeutic.

În fizioterapie există mai multe forme de tratament considerate importante și eficiente în tratarea diferitelor afecțiuni și probleme medicale. Unele dintre acestea includ:

Terapia prin exerciții sau Kinetoterapia care implică realizarea unui program personalizat de exerciții pentru îmbunătățirea mobilității, forței și funcției fizice.

Terapia manuală: această formă de tratament implică manipularea manuală a articulațiilor, țesuturilor moi și coloanei vertebrale pentru a îmbunătăți mobilitatea și a reduce durerea.

Electroterapia: acest tratament implică utilizarea curentului electric pentru a îmbunătăți circulația, reduce durerea și îmbunătăți funcția musculară.

Terapia SIS: utilizează curentul electric pentru a trata durerea si pentru a accelera vindecarea

Terapia cu laser: această formă de tratament implică utilizarea luminii laser pentru a reduce durerea, îmbunătăți circulația și promova regenerarea țesuturilor.

Programează o consultație

Acestea sunt doar câteva dintre formele de fizioterapie disponibile. Este important să consultați un fizioterapeut pentru a determina care formă de fizioterapie este cea mai potrivită pentru nevoile tale medicale.

Fă-ți o programare și ia legătura cu un fizioterapeut Transilvania Recovery Center pentru cele mai bune soluții de recuperare.