Electrostimulare profesională

Electrostimulare profesională

Cum să îți tonifici mușchii în doar 10 minute pe zi!

Electrostimulare profesională – tehnica de tratament care utilizează impulsuri electrice de joasă intensitate pentru a stimula musculatura.

Electrostimulare profesională tratamentul folosit pentru a trata durerea, îmbunătăți funcția musculară, accelera procesul de vindecare și pentru a contribui la menținerea tonusului muscular.

Electrostimularea poate fi efectuată prin intermediul unor dispozitive speciale, cum ar fi electrozi sau centuri, care sunt conectate la o sursă de curent.

Acest tip de tratament poate fi utilizat pentru diverse condiții, cum ar fi durerea cronică, leziunile sportive sau problemele musculare, de asemenea ajută la pierderea în greutate și îmbunătățirea performanțelor atletice.

Este important să se consulte un medic sau un profesionist în sănătate înainte de a începe electrostimularea, pentru a se determina dacă este potrivită pentru fiecare caz în parte și pentru a se evita orice riscuri potențiale.

De ce să faci electrostimulare profesională?

Această metodă de stimulare musculară este cheia spre o viață mai sănătoasă și mai activă!

Făcând electrostimulare profesională poți să îți transformi trupul și viața în moduri uimitoare, fără niciun efort.

Această formă de terapie pune capăt durerii!

Dacă te lupți cu o durere cronică sau o formă de durere cauzată de un  accident nefericit, prin această metodă de tratament poți scăpa de durerile neplăcute și te poți bucura din nou de viață.

Tonifică și întărește musculatura, dacă dorești să ai o musculatură mai puternică și tonifiată fără să petreci ore în sala de sport și fără să depui un efort extenuant, electrostimularea poate fi răspunsul pe care-l cauți. Vei vedea rezultatele în cel puțin 4 ședințe.

Dacă ești un atlet profesionist sau aspiri la vreun titlu important, aceasta poate să te ajute să obții aceste rezultate ferindu-te de pericolul unui accident în sala de sport care să pericliteze performanțele tale sau să te împiedice să participi.

Pierderea în greutate este mai ușoară ca niciodată.

Dacă ți-ai propus să mai pierzi din greutate și nu știai de unde să începi acum e momentul potrivit pentru tine și aceasta este tehnica potrivită pentru o persoană fără experiență în sala de sport.

Poți începe prin câteva sesiuni de electrostimulare înainte de a te prezenta în sala de forță.

Aceste ședințe îți vor tonifia și întări musculatura și vei putea să-ți crești ulterior masa musculară prin exerciții specifice din sala de fitness.

Poți arde grăsimi, îmbunătăți metabolismul și obține un trup mai suplu, fără diete restrictive sau antrenamente extenuante.

Când este bine să apelezi la electrostimulare profesională?

Tratamentul de electrostimulare profesională poate fi efectuată în diferite condiții și pentru diferite scopuri, însă este important să se consulte un medic sau un specialist în domeniu înainte de a începe orice formă de electrostimulare.

Terapia prin electrostimulare profesională este recomandată pentru:

  1. Durere cronică sau post-traumatice: Electrostimularea poate ajuta la reducerea durerii și la îmbunătățirea funcției musculare.
  2. Leziuni sportive: Poate accelera procesul de vindecare și poate ajuta la îmbunătățirea funcției musculare.
  3. Probleme musculare sau de încărcare: Poate ajuta la îmbunătățirea forței și a tonusului muscular.
  4. Pierderea în greutate: Poate ajuta la arderea grăsimilor și la îmbunătățirea metabolismului.
  5. Îmbunătățirea performanței atletice: Poate ajuta la îmbunătățirea forței, a rezistenței și a performanței atletice.

Este important să se discute cu un profesionist în sănătate pentru a determina dacă tratamentul de electrostimulare profesională este potrivită pentru fiecare situație în parte și pentru a se evita orice riscuri potențiale.

Când nu este indicat să recurgi la electrostimulare profesională?

Este lesne de reținut că există unele condiții care pot contraindica utilizarea tratamentului de electrostimulare profesională.

Cele mai dese afecțiuni sau probleme pentru care este contraindicată electrostimularea profesională sunt :

Arterioscleroza sau bolile sanguine, electrostimularea poate agrava simptomele acestor boli și poate crește inechivoc riscul unor complicații nedorite.

Afecțiunile inimii de orice fel pot contraindica această formă de tratament deoarece poate fi extrem de periculos având în vedere că un curent electric străbate țesuturile pot apărea aritmii sau blocaje ale circulației sângelui.

Stimulatoarele cardiace, nu este indicat să se recurgă la electrostimulare atunci când avem un astfel de aparat activ, deoarece poate produce unele iregularități ale bunei funcționări de care depinde întreg circuitul sangvin.

Tumoarea cerebrală sau leziunile cerebrale pot fi un factor contribuitor semnificativ care să împiedice folosirea electrostimulării deoarece poate agrava simptomele acestor afecțiuni și poate fi periculoasă.

Probleme cu pielea, electrostimularea nu este recomandată pentru persoanele cu răni deschise sau cu probleme de piele precum dermatita sau eczema.

Este important ca atunci când doriți să recurgeți la această formă de terapie să consultați un medic specialist care să vă spună dacă sunteți pregătit pentru a urma o astfel de formă de tratament stimulator.

Nu mai aștepta! Începe acum electrostimularea și transformă-ți trupul și viața într-un mod uimitor!