Skip links

Drenajul Limfatic Normatech

Terapie revoluționară și transformatoare care poate face o diferență reală în sănătatea și starea de bine a organismului tău!

Drenajul Limfatic Profesional

Drenajul limfatic se folosește pentru a scăpa de mai multe afecțiuni și acumulări neplăcute. Se folosește adesea pentru următoarele:
  1. Edemul limfatic, drenajul limfatic poate ajuta la reducerea acumulării excesive de lichid în țesuturi și la îmbunătățirea circulației limfei.
  2. Stimulează Sistemul imunitar, poate ajuta la îmbunătățirea funcției sistemului imunitar și la eliminarea substanțelor reziduale din organism.
  3. Recuperare post-chirurgicală, drenajul poate ajuta la reducerea durerii și la accelerarea recuperării după intervenții chirurgicale.
  4. Reduce stresul, această terapie ajuta la reducerea stresului și a tensiunii musculare.
  5. Probleme hormonale, drenajul limfatic poate ajuta la ameliorarea simptomelor cauzate de tulburări hormonale, cum ar fi sindromul premenstrual sau menopauza.

Te așteptăm la centrul Transilvania Recovery Center pentru a beneficia de această tehnologie și de a te bucura de o viață fără durere.

Cu toate acestea NU recomandăm drenajul limfatic în următoarele condiții:

  1. Drenajul limfatic nu trebuie realizat în caz de infecție activă sau inflamație în zona unde se planifică tratamentul.
  2. Tromboflebită, drenajul limfatic nu trebuie realizat pe zone unde există un risc crescut de formare a cheagurilor de sânge (tromboflebită).
  3. Cancer, drenajul limfatic nu trebuie realizat pe zone unde există tumori sau cancere active.
  4. Insuficiență cardiacă, drenajul limfatic nu trebuie realizat pe pacienți cu insuficiență cardiacă avansată sau cu tulburări ale ritmului cardiac.
  5. Hemofilie, drenajul limfatic nu trebuie realizat pe pacienți cu hemofilie sau alte probleme de coagulare a sângelui.

Programează o consultație
drenaj limfatic cluj scaled

De ce să folosești Drenajul Limfatic?

Drenajul limfatic este o terapie revoluționară și transformatoare care poate face o diferență reală în sănătatea și starea de bine a organismului tău!
Acesta ajută la îmbunătățirea circulației limfei, care transportă celulele din sistemul imunitar și elimină substanțele reziduale și excesul de lichid din țesuturi.
Prin intermediul tehnicilor  de masare, drenajul limfatic poate reduce inflamația, ameliora stresul și tensiunea musculară. De asemenea ajută la recuperarea și accelerarea post-chirurgicală și la ameliorarea simptomelor cauzate de tulburări hormonale.
Nu mai acceptați limitări impuse de problemele de sănătate.
Investește în tine prin intermediul drenajului limfatic și bucură-te de avantajele unui organism mai sănătos, mai energic și mai fericit!
Acesta poate fi diferența care îți va schimba viața!

Programează o consultație

Bucură-te acum de beneficiile Drenajului Limfatic NORMATEC!

Te simți obosit, greoi sau cu senzația de picioare umflate? Răspunsul la aceaste probleme este Drenajul limfatic cu aparatul Normatech!

Prin intermediul tehnologiei avansate și a programelor personalizate, acest dispozitiv îți oferă un tratament eficient și non-invaziv pentru a-ți îmbunătăți circulația limfatică și a-ți revitaliza organismul.
Transformă-ți ritualul de frumusețe cu tehnologia avansată de drenaj limfatic! Drenajul limfatic este o procedură importantă pentru sănătatea ta, care ajută la eliminarea toxinelor și la reducerea edemelor din corp.
Aparatul Normatech folosește tehnologie avansată de drenaj limfatic, care îți oferă un tratament de înaltă calitate, fără să fie nevoie să mergi la spa sau la un centru de îngrijire.
Abandonează metodele tradiționale, ineficiente și inconfortabile de drenaj limfatic și optează pentru tehnologia avansată de la Normatech.
Începe să îți îmbunătățești sănătatea și frumusețea acum, cu ajutorul aparatului de drenaj limfatic Normatech!

1 2
2 1

Te așteptăm la centrul Transilvania Recovery Center pentru a beneficia de această tehnologie și de a te bucura de o viață fără durere.

Programări telefonice de Luni – Vineri: 8:00 – 18:00