Despre noi

De ce a apărut Transilvania Recovery Centre? Specialiștii noștri abordează sursa durerii și susțin recuperarea unei game largi de afecțiuni.

Se întâmplă adeseori să recunoaștem problemele fizice ale oamenilor după modul în care pășesc pe stradă, reușind chiar să identificăm cauzele care impactează negativ funcțiile motorii ale organismului. Un exemplu clasic îl reprezintă oamenii care lucrează la birou și petrec mult timp pe scaun. De cele mai multe ori, acești pacienți dezvoltă disfuncții în întreg corpul. La Transilvania Recovery Centre, ne raportăm la corpul uman ca la un mecanism a cărui funcționalitate este puternic influențată de activitățile zilnice, toate acestea fiind într-o legătură de interconectare.

Avem o abordare integrativă în tot ceea ce înseamnă recuperare și dispunem de tehnologie de ultimă generație. Educăm, înainte de orice, cu privire la implicațiile nutriției în recuperarea și revigorarea organismului și a funcțiilor musculare și încurajăm o atitudine optimistă și răbdătoare față de întregul proces. Așadar, echipa noastră de specialiști vă așteaptă cu abordări holistice și cu tehnici autentice, gata să obțină împreună cu voi potențialul maxim de funcționare al organismului, atât din punct de vedere al musculaturii, cât și a stării generale de bine.

Echipa noastră de specialiști se concentrează, în primul rând, pe introducerea pacienților și educarea lor în noțiunile vitale ale vieții active sănătoase care vizează atât fizicul, cât și psihicul sportivului. Rezultatele de succes ale proceselor de recuperare au la bază voința și perseverența pacientului și scopul comun pe care îl formulează, încă de la început, colegii noștri împreună cu acesta.

Credem în munca de echipă, atât în relația dintre colegi cât și în relația specialist-pacient. Împărtășim același scop comun și cu colaboratorii noștri, dintre care amintim centrul medical Transilvania Healing Centre

Transilvania Recovery Centre este sora mai tânără a clinicii de medicină integrativă Transilvania Healing Centre, unde lucrăm cu cei mai buni doctori în domeniu, de mai bine de șapte ani. Cele două viziuni se completează armonios și datorită unei abordări integrative și complexe dispunem de o gamă largă de metode de recuperare care au la bază: noțiuni medicale clasice, medicina biofizică, biotehnologie, nutriție și diverse modalități de îmbunătățire a stilului de viață.

Echipa noastră

Andrei Bălan

Andrei Bălan este preparator sportiv (fizic), specializat la București în cadrul Centrului Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor.

Andrei vine cu un istoric de fotbalist de performanță, specializat ca instructor sportiv, pe partea de antrenament și pregătire de performanță sportivă. În prezent este preparatorul fizic al echipei de baschet U-BT Cluj-Napoca, munca sa orientându-se pe prevenirea accidentelor, nutriție, antrenamente personalizate și pregătirea atât generală, cât și specifică a sportivilor.

Ioana Calbaza

În calitate de fizioterapeut Transilvania Recovery Centre, Ioana Calbaza a adus plus-valoare echipei noastre prin experiența și afinitatea sa pentru recuperarea ortopedico-traumatică.

Ioana este absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca și a pornit la drum cu un scop țintit: să îmbunătățească substanțial viața fiecărui pacient.

Adrian Resteman

Kinetoterapeut de peste 10 ani și cu o deosebită recunoaștere și apreciere în lumea sportivilor, suntem onorați să vi-l prezentăm pe colegul nostru: Adrian Resteman.

Adrian este în prezent kinetoterapeut al Echipei Naționale de Baschet Seniori și al U-Banca Transilvania Cluj-Napoca. Campion al României în 2017, câștigător al Cupei României de 4 ori și al Supercupei României de 2 ori, ne bucurăm să vă anunțăm că Adrian s-a alăturat de curând echipei Transilvania Recovery ca fiziokinetoterapeut.

Tudor Pintea

Cel mai nou fiziokinetoterapeut al Transilvania Recovery, Tudor Pintea, este triplu campion național U-Banca Transilvania unde a profesat în calitate de kinetoterapeut timp de 6 ani. Tudor a câștigat în decursul anilor 4 Cupe ale României și 2 Supercupe și a participat la Euroleague Adidas Next Generation Tournament în calitate de kinetoterapeut al echipei de U18 U-Banca Transilvania.

La bază, Tudor este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Babeș-Bolyai, departamentul Kinetoterapie și Motricitate Specială, cu masterul în Managementul Organizațiilor Sportive. Pe lângă experiența sa de kinetoterapeut, Tudor a practicat 13 ani de baschet, făcând parte din loturile naționale de juniori U16, U18, U20 și promovând cu echipa CS Universitatea în Liga Națională de Baschet.

Hai să luăm legătura!

Programări telefonice de luni – vineri / 08:00 – 20:00
Adresa: Str. Plopilor Nr. 66-66A (Rozelor Residence), Cluj-Napoca